Mër. Jan 23rd, 2019

Si të kemi thonj të bukur e me stil për festa

Aksesorët janë mjaft domethënës pasi ato mund të nxjerrin në pah stilin dhe personalitetin tonë.

Erinda Veseli, e ftuar në emisionin“Në Shtëpinë Tonë”,  na tregon se si mund të personalizojmë aksesorët që kemi duke shtuar elementë të ndryshëm si në material ashtu edhe në ngjyra.

InfoPasqyra/tch

Kategori