Mër. Jan 23rd, 2019

Wake Up/ Samanta: Kam kohë për martesë edhe fisi ka hequr dorë

Këngëtarja Samanta Karavella shprehet se kohën më të madhe ia dedikon karrierës.

Nuk mendon se është vonë për të krijuar një lidhje apo për tu martuar siç shpesh i thonë familjarët. “Ka kohë për martesë nuk e mendoj ende. Madje dhe fisi hequr dorë sepse e dinë që unë e kam mendjen te muzika” – u shpreh ajo.

InfoPasqyra/tch

Kategori